12. Dec 2016 Press
Pogledajte reportažu emisije Vino i vinogradarstvo napravljenu prilikom posete salona vina 2015 u Kragujevcu.
12. Dec 2016 Press
Kragujevac je gotovo u istom danu na dva brza koloseka ušao u prvu srpsku vinsku ligu. U istoimenom hotelu, 4. aprila održan je prvi Salon vina u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije, ali je i od strane Udruženja somelijera Srbije (SERSA) potvrđeno osnivanje strukovnog šumadijskog Udruženja.
12. Dec 2016 Press
Pre 40 godina, u Hali Pionir je održan koncert Deep Purple. Predgrupa im je bio SMAK. „Jeste li vi normalni, kako da sviramo posle ovih ludaka?“ Kako organizovati salon vina posle Kragujevca?
12. Dec 2016 Press
Vanserijski događaj. Tako bi se u najkraćem mogao oceniti ovogodišnji, drugi po redu, Salon vina u Kragujevcu, održan 02. aprila 2016. godine, u istoimenom hotelu. Sjajan, jer je ispunio očekivanja svih, i organizatora, članova Vinskog viteškog reda Šumadije, i posetilaca, a i vinara, njih 48, 41 iz Srbije i 7 iz regiona.
14. Nov 2016 Press
KRAGUJEVAC - Šumadija je dobila Vinski viteški red, čiji su ciljevi razvoj i negovanja vinske kulture, nauke o vinu i vinogradarstvu, ekologije, ali i afirmisanje viteške vrednosti i humanitarnih aktivnosti.